Balidroomvilla’s is een feel good bedrijf dat 10 jaar geleden is opgericht in het kleine rustige boerendorp, Tumbu, aan de oostkust van Bali. 25 jaar geleden kwamen de co-founders, Joyce en Ralph van Rooten, voor de eerste keer op Bali. Na verliefd te zijn geworden op het adembenemende oosten van Bali reisden zij al meer dan 100 keer af naar dit prachtige deel van het eiland.

Nadat een goed netwerk was opgebouwd, bouwden zij in eigen beheer gefaseerd vele luxe villa’s voor zowel het Balidroomvilla’s concept als voor derden. Dit gepassioneerde duo heeft niet alleen zelf de villa’s getekend, maar ook de maatwerk inrichting en de bij de villa’s behorende tropische tuinen ontworpen.

De Balidroomvilla’s zijn niet zomaar een vakantieoptrekje, maar een plek voor u waar u zich prettig en veilig kunt voelen en optimaal kunt genieten van alles wat Bali te bieden heeft.

De rust en ruimte van Oost Bali en haar prachtige natuur, maar zeker ook de authentieke Balinese plaats Tumbu, met haar schitterende vergezichten, is de ultieme uitvalsbasis om Bali goed te verkennen. Deze fraaie plaats Tumbu ligt dicht bij zee en dicht bij het prachtige strand van White Sand Beach/Virgin beach. Niet voor niets gingen honderden mensen u voor en waren zij enorm enthousiast over de villa’s en de 5 sterren service van het personeel van Balidroomvilla’s.

Wij hopen dat u op Bali net zoveel plezier gaat beleven als wij.

Ralph en Joyce van Rooten

​ Telefoonnummer Joyce 06 48975374
Telefoonnummer Ralph 06 41280282 ​